18
Nov
12

Edushock Leerfestival

Via een tweet zochten de inrichters van het EDUSHOCK LEERFESTIVAL iemand om enkele promo-filmpjes te maken voor hun ‘festival’. Daar dit evenement mij wel interesseerde bood ik mijn diensten graag aan. Ondertussen ben ik, samen met mijn directeur, ingeschreven voor dit festival over het toekomstige leren. Er zijn 8 clips gemaakt (klik aan: BalansCreativiteitTalentenCulturele smeltkroesLichthuizenMissie lerend netwerk van onderwijzigers – Kom naar #elf12Echte leerkrachten ) en één combiclip. Deze laatste zie je hieronder (momenteel afgeschermd voor editie 2015).

Op hun website kun je o.a. het volgende lezen:

In een globale wereld met snelle veranderingen is de vraag naar creativiteit en innovatie op alle vlakken pijlsnel aan het stijgen. Het onderwijs kan hierop een antwoord bieden. Willen we dat kinderen hun talenten in het leven ontdekken en ontwikkelen in functie van de maatschappij van morgen, dan is het belangrijk dat creativiteit en innovatie een plaats in onderwijs krijgen.

Edushock wil hiervoor niet alleen inspiratie bieden maar tevens aanzetten om zelf de handen uit de mouwen te steken. We willen dit graag van binnenuit doen omdat iedereen er toe kan bijdragen. Om onze woorden kracht bij te zetten, organiseren we op 5 december 2012 het eerste Edushock Leerfestival waar we het toekomstig leren zullen proeven en voelen.  We nodigen u graag uit deel uit te maken van deze enthousiaste onderstroom van onderwijzigers, dit zijn alle mensen die het onderwijs innovatief en creatief willen wijzigen.

Update (27/11): Edushock Leerfestival uitverkocht!

Advertenties

0 Responses to “Edushock Leerfestival”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


Welkom

Als leraar eerste en tweede graad ASO (vakgebied aardrijkskunde aan het Sint-Vincentiuscollege Ieper) ben ik nogal geïnteresseerd in de nieuwe mogelijkheden die ict en specifiek web 2.0-tools zouden kunnen bieden in het onderwijs. Het onderwijs multimedialiseert aan een snel tempo en als docent mogen we niet achterna hinken op onze leerlingen. Want zij zijn de eersten die volop en met veel overgave gebruik maken van deze sociale media. Als wij dit kunnen implementeren in onze lessen, dan hebben wij een krachtig motivatie-instrument in handen.

VIDEO'S: vimeo.com/phovid

Stuur mij een ‘Voice message’

Blog Stats

  • 38,610 hits

Locatie bezoekers

Previous visitors total

november 2012
M D W D V Z Z
« Okt   Dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Doe mee met 178 andere volgers

PhoVid op Twitter

qr-code

QR Code

Mijn Del.icio.us

Het verminkte dorp Doel

Volg me op Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: